Piktura Premium – CPRE134

Original price was: €180.00.Current price is: €150.00.

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade) dhe korniza te jashtme druri. E punuar me dorë, nga Piktorët tonë qe e sjellin ketë rezultat final.

Dimensioni: 130*130cm

Dizajnin e njejtë nuk e bëjm dy herë në mënyrë që klienti jonë ta ketë Pikturën e tij të veçant të cilën askush tjetër nuk e ka.

Category: Tags: ,