fbpx

KONI SHKOLLOR_010

7.0013.00

Koni shkollor, dhurata më e mirë që mund ti bëni fëmijut tuaj ditën e parë të shkollës.

Konit shkollor mund të blihen të thata dhe mbushjen e beni ju sipas dëshirës, apo EXTRA :

  •  Të përsonalizuara me emër –  (Momentin kur ta bëni pagesën tek “Order notes” e shkruani emrin e fëmijut tuaj)
  •  Të mbushura (laps, gomë, mprehes i lapsave, ngjyra, vizore, qokolata dhe bonbone)

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.