fbpx

Dekal “Ariu dhe hëna” – KPC008

18.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet e paraqitura:180x180cm.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme, si dhe krëhri për aplikimin e dekalit.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.