fbpx

Dekal – Dritare për fëmijë KD004

9.99

Vendosni një formë të re të dritares në dhomën e fëmiut tuaj me personazhin më të dashur për ta.

Dimensionet: 100x70cm.

Në paketim janë përfshirë krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.