Canvas(piktura) Dua- CSH104

25.00

Duaja(lutja) kur hymë dhe dalim nga shtëpia, t’i kujtojmë vetës dhe familjarëve çdo herë.

Pikturë e printuar në “Canvas” (pëlhure) printohet me një kualitet të lartë, e kapur në korniza druri-gati për t’u varur  mur.

Set 2 copë
Dimensioni për copë : 35*50cm  

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.

Categories: , Tag: