fbpx

Canvas(piktura) Dua- CSH101

25.00

Duaja(lutja) para dhe pas ushqimit, t’i kujtojmë vetës dhe familjarëve çdo herë.

Pikturë e printuar në “Canvas” (pëlhure) printohet me një kualitet të lartë, e kapur në korniza druri-gati për t’u varur  mur.

Set 2 copë
Dimensioni për copë : 35*50cm  

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Categories: , Tag: