Tabelë e zezë – KTB045

18.00

Këto Tabele të zeza janë me ngjitës në pjesën e pasme, vendosen në sipërfaqet e mureve të lëmuara (glet).
Tabelet tona të zeza janë të thjeshta për t’u aplikuar. Kanë cilësi të lartë mat dhe jep ndjenjën se dizajni është pikturuar në mur.

Dimensionet e rregulluara:90x118cm.

Në paketim janë të përfshirë 2-3 shkumsa, krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.