fbpx

Dekal “Spiderman”- KPC058

24.00

Ky dekal lehtë përshtatet në çdo hapësirë të rrafshët .Ky dekal ka cilësi të lartë mat dhe jep ndjenjën se personazhi në dekal është real dhe ka hapur murin. 

Dimensionet :105x150cm.

Në paketim janë përfshirë krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.