fbpx

Dekal – H406

8.00

Dekalet, janë një ide ekonomike dhe kreative për ti dhënë jetë ambientit që ju rrethon.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Dimensionet  e përgjithshme :130x130cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.