fbpx

Dekal – H402

7.00

Dekalet, janë një ide ekonomike dhe kreative për ti dhënë jetë ambientit që ju rrethon.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Dimensionet  e përgjithshme :40x80cm

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.