Tabela ACY-017

9.00

Së pari ju njoftoi se sipërfaqja e lëmuar e bën tabelën akrilike mjaft praktike pasi ju lejon që shkruani dhe fshini lehtësisht.

Tabela Akrilik – 5mm

Shumë e bukur në pamje, perveç elegancës dhe bukurisë është më të vërtete shume funksionale, tabela/planifikuesi akrilik personal sjelle risi te shkëlqyer në tavolinen tuaj.

Category: Tag: