Flip book element

Dekal -“Ariu&Lepuri”- KPC069

15.00 12.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë të rrafshët. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet, shiko ne foto.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Read more

Dekal -“Ariu&Lepuri”- KPC068

15.00 12.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë të rrafshët. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet, shiko ne foto.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Read more

Dekal -“Ariu mbi hënë”- KPC067

15.00 12.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë të rrafshët. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet, shiko ne foto.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Read more

Dekal -“Ariu mbi hënë”- KPC066

15.00 12.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë të rrafshët. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet, shiko ne foto.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Read more

Dekal -“Ariu mbi re”- KPC065

15.00 12.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë të rrafshët. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet, shiko ne foto.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.
Momentin kur ta bëni pagesën tek “Order notes” e shkruani emrin e fëmijut tuaj.

Read more

Dekal -“Ariu mbi re”- KPC064

15.00 12.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë të rrafshët. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet, shiko ne foto.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.
Momentin kur ta bëni pagesën tek “Order notes” e shkruani emrin e fëmijut tuaj.

Read more

Canvas(piktura)- KC110

12.00

Pikturë e printuar në “Canvas” (pëlhure) printohet me një kualitet të lartë, e kapur në korniza druri-gati për t’u varur mur.
*Korniza (Frame) të jashtme janë të printuara, të japin ndenjën sikurse janë reale.

Dimensioni:50x40cm  

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Read more

Canvas(piktura)- KC109

12.00

Pikturë e printuar në “Canvas” (pëlhure) printohet me një kualitet të lartë, e kapur në korniza druri-gati për t’u varur mur.
*Korniza (Frame) të jashtme janë të printuara, të japin ndenjën sikurse janë reale.

Dimensioni:50x40cm  

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Read more

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.