fbpx

Tapetë(letër muri)-MT067

Tapetat (letrat e murit) kanë një cilësi shumë të mirë, BIO PROOF – EKOLOGJIKE. Lehtë për t’i pastruar dhe jo shumë te kushtueshme, vendosen vetëm në mure me sipërfaqe të rrafshët.

Çdo tapetë (letër-muri) prodhojmë sipas kërkesës për dimensionet e murit tuaj, enkas për ju.

 

_
Nëse doni të bëni porosi të tapeta (letër) muri na kontaktoni: Facebook | Instagram | (Viber, WhatsApp)+383 45 699 199 | info@vitorja.com .