fbpx

Tapetë(letër muri)-MTM034

Tapetat (letrat e murit) kanë një cilësi shumë të mirë, BIO PROOF – EKOLOGJIKE. Lehtë për t’i pastruar dhe jo shumë te kushtueshme, vendosen vetëm në mure me sipërfaqe të rrafshët.

Çdo tapetë (letër-muri) prodhojmë sipas kërkesës për dimensionet e murit tuaj, enkas për ju.

Çmimi = 13€ M²

Si të bëjë porosi për Tapetat (letra muri)

Hapi -1 – Bëni matjen e murit
Bëni matjet, gjërësinë dhe lartësinë e sipërfaqes.

Hapi – 2 – Përzgjedhja e dizajnit
Përzgjedhjen mund t’a bëni nga dizajnet qe i kemi ne në dispozicion ose të zgjidhni foto dhe dizajne profesionale në këtë link  dhe të na e dërgoni bashkë me përmasat.

Hapi – 3 – Propozimi
Pasi të na dërgoni përmasat e murit ne do ju bëjme propozimin, se si do duket dizajni që përzgjedhni në dimensionet e murit tuaj.

Hapi – 4 – Dërgesa
Udhëzimi i detajuar për vendosje, krëhri për shtrirje si dhe lepaku/ngjitësi, ofrohen në paketim.

_
Nëse doni të bëni porosi të tapeta (letër) muri na kontaktoni: Facebook | Instagram | (Viber, WhatsApp)+383 45 699 199 | info@vitorja.com .