fbpx

Tapetë(letër muri)-MTM026

Tapetat janë të zbatuara në çdo sipërfaqe të rrafshët, përfshirë mure, dritare dhe mobilie.
Për ta vendosur në muri ju duhet ngjitës (lepak) dhe krëhri për shtrirje ku këto ju ofrohen në paketim së bashku me udhëzimin e detajuar për vendosje.

Koha e dërgesës
– Në Kosovë 2 – 3 ditë pas kohës së prodhimit
– Në vendet e tjera të rajonit: Shqipëri, Maqedoni, Evropë 5 – 10 ditë pas kohës së prodhimit.

Termat dhe kushtet

Nëse Brenda një periudhe prej 14 ditësh pas marrjes së porosisë vëreni defekte teknike si:
– Madhësia e gabuar
– Material i gabuar
– Mungon ndonjë pjesë e tapetës
Ju lutëm na kontaktoni menjëherë.
Primare për ne është që ju të ndaheni shumë të kënaqur me produktet tona.

Kemi kënaqësi që ta zbukurojm hapsirën tuaj me produktet tona!