fbpx

Tapetë(letër muri)-MTM005

Vitorja tapetat (letrat e murit) i printon me një cilësi shumë të mirë, material gjerman të kualitetit të lartë, BIO PROOF – 100 % EKOLOGJIKE.  Tapetat (letër muri) vendosen vetëm në mure me sipërfaqe të rrafshët.

Çmimi llogaritet per M².
SUPER ÇMIM = 13€ M²

Si të bëjë porosi për Tapetat (letra muri)

Hapi -1 – Bëni matjen e murit
Bëni matjet, gjërësinë dhe lartësinë e sipërfaqes.

Hapi – 2 – Përzgjedhja e dizajnit
Përzgjedhjen mund t’a bëni nga dizajnet qe i kemi ne në dispozicion ose të zgjidhni foto dhe dizajne profesionale në këtë link  dhe të na e dërgoni bashkë me përmasat.

Hapi – 3 – Montimi
Pasi bëhet konfirmimi i porosisë, montimi realizohet brënda 3 ditë pune.
_
Na kontaktoni: Facebook | Instagram |   
(Viber, WhatsApp)+383 45 699 199 | info@vitorja.com

Porosinë mund ta bëni me ose pa montim dhe në rast se zgjedhni ta bëni porosinë online pa montim të gjitha elementet përkatëse për vendosjen tapetës ofrohen në paketim (udhëzimi i detajuar, krëhri për shtrirje si dhe lepaku/ngjitësi).