Tapetë(letër muri)-MTM001

Së pari ju njoftojmë që tapetat (letrat e murit) prodhohen sipas kërkesës tuaj, enkas për ju. Me trashësi mesatare (280g), strukturë zallore BIO-PROOF-100% EKOLOGJIKE. Të printuara me një cilësi dhe kualitet shumë të lartë.

Këto tapeta aplikohen vetëm në mure me sipërfaqe të rrafshët.

Çmimi llogaritet për M².
SUPER ÇMIM = 13€ M²

Si të bëhet porosija për Tapetat (Letra Muri)?

Hapi – 2 – Përzgjedhja e dizajnit
Përzgjedhjen mund t’a bëni nga dizajnet qe i kemi ne në dispozicion ose të zgjidhni foto dhe dizajne profesionale në këtë link  dhe të na e dërgoni bashkë me përmasat.

Hapi – 3 – Propozimi
Pasi të na dërgoni përmasat e murit ne do ju bëjme propozimin, se si do duket dizajni që përzgjedhni në dimensionet e murit tuaj.

Hapi – 4 – Dërgesa
Udhëzimi i detajuar për vendosje, krëhri për shtrirje si dhe lepaku/ngjitësi, ofrohen në paketim.

_
Nëse doni të bëni porosi të tapeta (letër) muri na kontaktoni: Facebook | Instagram | (Viber, WhatsApp)+383 45 699 199 | info@vitorja.com .