fbpx

Tapetë(mural) klasike-MC_007

Vitorja tapetat (letrat e murit) i printon me një cilësi shumë të mirë, material gjerman të kualitetit të lartë, BIO PROOF – 100 % EKOLOGJIKE.  Tapetat (letër muri) vendosen vetëm në mure me sipërfaqe të rrafshët.

Çmimi llogaritet per M².
SUPER ÇMIM = 13€ M²

Si të bëjë porosi për Tapetat (letra muri)

Hapi -1 – Bëni matjen e murit
Bëni matjet, gjërësinë dhe lartësinë e sipërfaqes.

Hapi – 2 – Përzgjedhja e dizajnit
Përzgjedhjen mund t’a bëni nga dizajnet qe i kemi ne në dispozicion ose të zgjidhni foto dhe dizajne profesionale në këtë link  dhe të na e dërgoni bashkë me përmasat.

Hapi – 3 – Montimi
Pasi bëhet konfirmimi i porosisë, montimi realizohet brënda 3 ditë pune.
_
Na kontaktoni: Facebook | Instagram |   
(Viber, WhatsApp)+383 45 699 199 | info@vitorja.com