fbpx

Tapetë(letër muri)-MKT302

Tapetat (letra e murit) kanë një cilësi shumë të mirë, material gjerman të kualitetit të lartë, BIO PROOF – 100 % EKOLOGJIKE.  Tapetat (letra e murit) vendosën vetëm në mure me sipërfaqe të rrafshët, janë zgjidhje perfekte për dhomat e femijeve tuaj të dashur. Letra e murit zvogëlon rrezikun e njollave dhe mykut në mur.

Çmimi llogaritet per M².
SUPER ÇMIM = 13€ M²

Si të bëjë porosi për Tapetat (letra muri)

Hapi -1 – Bëni matjen e murit
Bëni matjet, gjërësinë dhe lartësinë e sipërfaqes.

Hapi – 2 – Përzgjedhja e dizajnit
Përzgjedhjen mund t’a bëni nga dizajnet qe i kemi ne në dispozicion ose të zgjidhni foto dhe dizajne profesionale në këtë link  dhe të na e dërgoni bashkë me përmasat.

Hapi – 3 – Montimi
Pasi bëhet konfirmimi i porosisë, montimi realizohet brënda 3 ditë pune.
_
Na kontaktoni: Facebook | Instagram |   
(Viber, WhatsApp)+383 45 699 199 | info@vitorja.com