Tapetë(mural)-KBA_008

Së pari ju njoftojmë që tapetat (letrat e murit) prodhohen sipas kërkesës tuaj, enkas për ju. Me trashësi mesatare (280g), strukturë zallore BIO-PROOF-100% EKOLOGJIKE. Të printuara me një cilësi dhe kualitet shumë të lartë.

Këto tapeta aplikohen vetëm në mure me sipërfaqe të rrafshët.

Çmimi llogaritet për M².
SUPER ÇMIM = 13€ M²

Si të bëhet porosija për Tapetat (Letra Muri)?

Hapi i parë – Matja e dimensioneve
Bëni matjet: Gjerësinë dhe lartësinë e sipërfaqes.

Hapi i dytë – Përzgjedhja e dizajnit
Përzgjedhjen mund ta bëni nga dizajnet që kemi ne në dispozicion ose të zgjidhni foto dhe dizajne profesionale në këtë  link  dhe të na e dërgoni bashkë me përmasat.

Hapi i tretë – Na Kontaktoni
Pasi t’na dergoni dimensionet dhe dizajnin e përzgjedhur ne do t’ju dergojme oferten se bashku me propozimin se si do duket dizajni ne hapsirën tuaj.

Kontaktet:  Facebook, Instagram Viber, Whatsapp (+383 45 699 199 | info@vitorja.com)