Tabela ACY-012

40.00130.00

Së pari ju njoftoi se sipërfaqja e lëmuar e bën tabelën akrilike mjaft praktike pasi ju lejon që shkruani dhe fshini lehtësisht.

Tabela Akrilik – 5mm

Udhëzimi i detajuar për vendosje në mur.

Shumë e bukur në pamje, perveç elegancës dhe bukurisë është më të vërtete shume funksionale, tabela/planifikuesi akrilik personal sjelle risi te shkëlqyer në ambientin tuaj.
SKU: N/A Category: