Piktura Premium – CPRE116

130.00

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade) dhe korniza te jashtme druri. E punuar me dorë, nga Piktorët tonë qe e sjellin ketë rezultat final.

Dimensioni: 80*130cm

Dizajnin e njejtë nuk e bëjm dy herë në mënyrë që klienti jonë ta ketë Pikturën e tij të veçant të cilën askush tjetër nuk e ka.

Out of stock

Category: Tags: ,