fbpx

Piktura Premium – CPRE076

180.00

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade) dhe korniza te jashtme druri.

Dimensioni: 130*130cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

1 in stock

Category: Tags: ,