fbpx

Piktura Premium – CPRE002

135.00

Piktura Canvas PREMIUM, extra PUNIM DORE (Handmade) dhe korniza te jashtme druri.

Dimensioni: 130*120cm

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

Out of stock

Category: Tags: ,