fbpx

Poster n’Kornizë – Pos 093

6.0035.00

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të zbukuruar ambientin tuaj janë posterat. Këto postera janë të printuara me material shumë cilësor “photopaper – matt”, të cilës i kemi vendosur një shtresë mbrojtëse për gërvishje gjatë pastrimit, gjithashtu kjo shtresë i jep shkëlqim. Korniza e posterit siguron mbrojtje dhe rrit estetikisht imazhin e posterit.

Ne ua mundësojmë ta porositni posterin edhe pa korniza, vetëm letrën fotografike të printuar. Ideale për bashkatdhetarët qe jetojnë jashtë Kosovës.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosinë. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.

SKU: N/A Category: Tags: , , ,