Poster n’Kornizë -Pos 002- Adem Jashari

6.0035.00

Posterat me kornizë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të zbukuruar ambienin tuaj. Këto posterë janë të printuara në një material shumë cilësor “photopaper – matt” e te cilës i kemi vendosur një shtresë shtesë mbrojtëse për gervishje gjatë pastrimit.  Korniza e posterit siguron mbrojtje dhe rrit estetikisht imazhin e posterit.

Posterin mund t’a porosisni edhe pa korniza, vetëm letrën fotografike të printuar. Ideale për ju qe doni ta keni këtë dizajn e jetoni jashtë Kosovës.

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.

SKU: N/A Category: Tags: ,