Kornizë për kutinë elektrike – KEL009

35.00

Kornizat nga druri një zgjidhje elegante për të fshehur kutitë elektrike dhe për t’i dhënë atyre një pamje të bukur.

Përveç pamjes së tyre të mrekullueshme, kornizat nga druri janë shumë praktike, të cilat janë dizajnuar enkas që të hapen dhe mbyllen sipas nevojës, një kombinim i shkëlqyeshëm i estetikës, funksionalitetit dhe qëndrueshmërisë.

Dimensionet 40×70cm

Për më shumë shiko videon më poshtë: