fbpx

Tapeti për lojëra – DY003

11.99

Produkt super edukativ dhe argetuese, tapet lojërash për fëmijë. Mund të paloset pa asnjë rrudhë, gjë që nuk do të zërë hapësirë ​​dhe do të jetë shumë e lëvizshme në mënyrë që ta përdorni lirshëm.

Dimensione: 100*80cm

Tapeti  për fëmijë është bërë nga materiali pelhure  i cilësisë së shkëlqyer dhe I cili mund edhe te hekuroroset, duke e bërë atë një përzgjedhje ideale për dhomat e fëmijëve tuaj .

Jo vetëm një  tapete loje, por gjithashtu duket i mrekullueshëm në çdo dhomë gjumi apo sallë lojërash si një dysheme dekorative.

Do ​​të ishin dhurata ideale për te gjithe me te vegjlit tuaj . Gjithashtu ideale për dhomat e gjumit të fëmijëve, dhomat e lojërave, kopshtin e fëmijëve, klasat, parashkollorët, shkollat ​​fillore, çerdhet. Kjo dysheme për fëmijë mund të përdoret në shumë sipërfaqe (pllakë, dru, qeramikë, mermer, etj).