fbpx

Tapetë(mural)-MK209

* Letër Muri (Tapeta)
Vitorja Decor muralet i prodhon me një cilësi shumë të mirë në një material gjerman të kualitetit më të lartë dhe BIO PROOF (rezistent ndaj mykut, lagështisë dhe bakterieve) .Vlen të ceket se edhe ngjyrat për print janë 100 % EKOLOGJIKE.

m2 është 15.00€.
Në çmim nuk është i përfshirë montimi.

Për t’iu njoftuar me ofertën ju lutem na dergoni dimensionet e hapësirës tuaj, si dhe adresën ku do të bëhet montimi.
Na kontaktoni: Facebook | Instagram | (viber)+383 45 699 199 | info@vitorja.com