fbpx

Tapetë(mural)-MK199

80.00150.00

Vitorja Decor  i printon me një cilësi shumë të mirë, material gjerman të kualitetit të lartë, BIO PROOF – 100 % EKOLOGJIKE.  Tapetat (letër muri) vendosen vetëm në mure me sipërfaqe të rrafshët.
_

Të gjitha elementet përkatëse për vendosjen e tyre ofrohen në paketim (udhëzimi i detajuar, krëhri për shtrirje si dhe lepaku/ngjitësi).