fbpx

Tabelë e zezë në formë trekëndëshi- KTB014

36.00

Shkruhen me shkumës dhe pastrohen me leckë të lagur pa problem.

Dimensionet: 120x200cm

Në paketim janë të përfshirë 2-3 shkumsa, krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.