fbpx

Tabelë e zezë në formë të balonës- KTB024

10.00

Shkruhen me shkumës dhe pastrohen me leckë të lagur pa problem.

Dimensionet:60x90cm

Në paketim janë të përfshirë 2-3 shkumsa, krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.