fbpx

Tabelë e zezë – KTB029

12.0040.00

Këto Tabele të zeza janë me ngjitës në pjesën e pasme, vendosen në sipërfaqet e mureve të lëmuara (glet).
Tabelet tona të zeza janë të thjeshta për t’u aplikuar. Kanë cilësi të lartë mat dhe jep ndjenjën se dizajni është pikturuar në mur.

Në paketim janë të përfshirë 2-3 shkumsa, krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.