fbpx

Tabelë e zezë me shkronja dhe numra – KTB005

14.00

Shkruhen me shkumës dhe pastrohen me leckë të lagur pa problem.

Dimensionet:120*60cm

Në paketim janë të përfshirë 2-3 shkumsa, krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.