fbpx

Dekal + Tabelë e zezë “Piratët”- K0634

58.00

Dekalet, jane nje ide ekonomike dhe kreative per t’i dhene jete ambientit qe ju rrethon. Poashtu pjesa e zezë mund të shfrytzohet si tabelë e zezë, shkruhen me shkumës dhe pastrohen me leckë të lagur pa problem.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Dimensionet: 240*160cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.