KONI SHKOLLOR_012

5.99

Koni shkollor dhurata më e mirë që mund ti bëni fëmijut tuaj ditën e parë të shkollës, një simbol i dashurisë dhe mbështetjes suaj për fëmijën në një nga momentet më të rëndësishme të jetës së tij.

Në paketim perfshihet një kartolinë dhe forma ku mund të shkruani emrin për të personalizuar konin shkollor.
Mbushjen e bëni ju sipas dëshirës! Mbusheni konin me një përzierje të ëmbëlsirave, lodrave të vogla, stilolapsave, lapsave me motive argëtuese dhe aksesorëve të tjerë shkollorë. Mos harroni të përfshini ndonjë mesazh të vogël inkurajues për fëmijën tuaj.

Ne kemi bo gjithashtu oferta/pako më të mira për sasi më të mëdha.
Për çdo informatë tjetër, na kontaktoni:
+383 (0)45 699 199 | info@vitorja.com

199 in stock