Dekal “Emra për fëmijë”- KE005

9.99

Zbukuroni dhomën e fëmijëve tuaj dhe personalizoni ato me emrat e tyre.
Dekalet, janë një ide ekonomike dhe kreative për ti dhënë jetë ambientit që ju rrethon.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Dimensionet: 85x60cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.