fbpx

Dekale per dyer -KDD_009

4.99

Zbukuroni dyert e dhomave të fëmijëve tuaj dhe personalizoni ato me emrat e tyre.
Dekalet, janë një ide ekonomike dhe kreative për ti dhënë jetë ambientit që ju rrethon.

Dimensioni: 35×35 cm

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit, si dhe krëri për aplikimin e dekalit.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.