fbpx

Dekal “Dino”- K0614

18.00

Dekalet, janë një ide ekonomike dhe kreative për ti dhënë jetë ambientit që ju rrethon.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Dimensionet:120x150cm

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.