fbpx

Dekal “Twinkle Twinkle”- K0631

9.00

Dekalet, jane nje ide ekonomike dhe kreative per t’i dhene jete ambientit qe ju rrethon.

Dimensionet e rregulluara si në vizuelizim janë për të mbuluar një hapësirë rreth 120*30cm.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit, si dhe krëri për aplikimin e dekalit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.