Dekal “Lojtari”- FC005

18.00

Dekalet, jane nje ide ekonomike dhe kreative per t’i dhene jete ambientit qe ju rrethon.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit. Momentin kur ta bëni pagesën tek “Order notes” e shkruani emrin e fëmijut tuaj.

Dimensionet: 220*60cm

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.