fbpx

Dekal “Lojtari”- FC004

24.00

Dekalet, jane nje ide ekonomike dhe kreative per t’i dhene jete ambientit qe ju rrethon.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit. Momentin kur ta bëni pagesën tek “Order notes” e shkruani emrin e fëmijut tuaj.

Dimensionet: 250*150cm

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.