Dekal “Lojtari”- FC001

35.00

Dekalet, jane nje ide ekonomike dhe kreative per t’i dhene jete ambientit qe ju rrethon.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Dimensionet: 280*120cm

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.