fbpx

Dekal “Kopshti sekret”- K0627

18.00

Dekalet, jane nje ide ekonomike dhe kreative per t’i dhene jete ambientit qe ju rrethon.

Dimensionet e rregulluara si në vizuelizim janë për të mbuluar një hapësirë rreth 170x100cm.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit, si dhe krëri për aplikimin e dekalit.

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.