Dekal “Ariu&Pema”- K0636

35.00

Dekalet, jane nje ide ekonomike dhe kreative per t’i dhene jete ambientit qe ju rrethon.

Dimensionet e rregulluara si në vizuelizim janë për të mbuluar një hapësirë rreth 250*160cm.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit, si dhe krëri për aplikimin e dekalit.

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.