fbpx

Dekal “Cristiano Ronaldo”- KPC060

24.00

Ky dekal lehtë përshtatet në çdo hapësirë të rrafshët .Ky dekal ka cilësi të lartë mat dhe jep ndjenjën se personazhi në dekal është real dhe ka hapur murin. 

Dimensionet :105x150cm.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.