fbpx

Dekal ” Malet”- KPC124

14.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Dimensionet e rregulluara si në vizuelizim janë për të mbuluar një hapësirë rreth 150x100cm.

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit, si dhe krëri për aplikimin e dekalit.

Posta FALAS (për territorin e Kosovës). Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.