Dekal i përsonalizuar 3d – KPC193

14.00

Ky zbukurim për muri (stiker) me ngjitës në pjesën e pasme, vendosen në sipërfaqet e mureve të lëmuara (rrafshët).
Dekalet tona janë të thjeshta për t’u aplikuar. Këto dekale kanë cilësi të lartë mat dhe jep ndjenjën se dizajni është pikturuar në mur.

Mund të personalizohet me çdo emër, kur të bëni porosin tek notes e shkruani emrin e fëmijut.

Dimensionet: 100*60cm.

Në paketim janë përfshirë krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.
Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.