fbpx

Dekal “Hena&Yjet “- KPC127

28.00

Këto dekale lehtë përshtaten në çdo hapësirë. Vijnë të ndara dhe vendosjen e tyre e bëni sipas dëshirës.

Çfarë është përfshirë:
* 1 Hënë (70*70cm)
* 200 Yje (Gold)
* 3 Korniza (20*30cm)

Në paketim janë përfshirë udhëzimet e hollësishme të aplikimit të dekorit, si dhe krëri për aplikimin e dekalit.

Pagesa bëhet pasi e pranoni porosine. Koha e prodhimit: 1-2 ditë pune.