Dekal “Gjirafa mbi re”- KPC167

Original price was: €18.00.Current price is: €14.00.

Këto dekale (stiker) me ngjitës në pjesën e pasme, vendosen në sipërfaqet e mureve të lëmuara (glet).
Dekalet tona janë të thjeshta për t’u aplikuar. Këto dekale kanë cilësi të lartë mat dhe jep ndjenjën se dizajni është pikturuar në mur.

Dimensionet e rregulluara: 200x200cm.

Në paketim janë përfshirë krëhri për shtrirje të dekalit si dhe udhëzimet e hollësishme të aplikimit.

Koha e dërgesës në Kosovë: 1-2 ditë. Në vendet e Rajonit: 4-5 ditë.